Seznam priporočenih izvajalcev
Preveri
priporočeni izvajalci

PRIPOROČENI IZVAJALEC:

Fizioterapija ENO

V javnem zdravstvenem sistemu se na fizioterapijo čaka tudi do 508* dni.
Naročite se na pregled pri Fizioterapija ENO – preverjenem in zaupanja vrednemu izvajalcu brez čakanja.

Izberite termin in se naročite na pregled.

5 KLJUČNIH RAZLIK

med SAMOPLAČNIŠKO fizioterapijo in fizioterapijo NA DELOVNI NALOG

Samoplačniška fizioterapija

Fizioterapija na delovni nalog

Izberi Fizioterapijo ENO in se naroči na fizioterapevtski pregled

Poišči storitev, izberi termin in se naroči na pregled.

ENO sem kontaktirala na priporočilo znanke, ker sem imela bolečine, zaradi katerih nisem mogla normalno hoditi. Bilo je ravno v času covida in ker sem bila prehlajena, so mi predlagali online obravnavo. Malo sem bila skeptična, ampak sem kmalu videla, da me fizoterapevt dobro razume in da so vaje, ki jih delam po njegovih navodilih, imele opazen učinek že med prvim srečanjem. Res so se mi posvetili, zelo so prijazni in strokovni. Mesec dni kasneje se je stanje toliko izboljšalo, da sem brez bolečin že lahko pretekla nekaj kilometrov! Res znajo!
Tina Černe
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko ti noben fizioterapevt ne zna pomagati in ti vsi govorijo, da moraš počakati, da bo bolečina izzvenela, greš k Borutu Vrhovniku, ki te s svojim znanjem in profesionalnim odnosom "reši" bolečin.
Adela Pukl
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FIZIOTERAPIJA ENO

Manualna fizioterapija prilagojena tebi.

Z manualno fizioterapijo se pravzaprav vračamo k samemu izvoru medicine, saj uporabljamo tehnike, ki se izvajajo z rokami, zato je terapija individualna in prilagojena posamezniku in njegovim zmožnostim.
Samo tako lahko dosežemo bistveno izboljšanje stanja, ki močno vpliva na kakovost življenja. Večina naših klientov poroča o občutnem izboljšanju stanja že po prvi terapiji, drugi občutno razliko dosežejo najkasneje v roku dveh ali treh terapij.

Kako poteka manualna fizioterapevtska obravnava?

  1. Fizioterapevtsko obravnavo začnemo z anamnezo prek pogovora. Sledi vašim težavam primeren pregled gibanja.
  2. Terapevt nato z izbranimi, sodobnimi testi ortopedske manualne terapije oceni stanje vaših mišic in sklepov, vašega živčnega sistema ter vezivnega-fascialnega tkiva.
  3. Terapijo sestavlja pester nabor različnih tehnik ortopedske manualne terapije ter, glede na vaše izvajanje vsakodnevnih in športnih aktivnosti, osebno prilagojeno vadbo.
  4. Pogovorimo se tudi o skupnih ciljih in v njih vključimo vaše želje, kolikor je le mogoče.
  5. Vaje natančno demonstriramo in vam jih po želji posnamemo kar na vaš mobilni telefon, da jih lahko redno in natančno izvajate tudi doma.

Naročate se na samoplačniško storitev, ki bo zaračunana po ceniku izvajalca.