Fizioterapija

Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
 • V okviru navedenega urnika poteka telefonsko naročanje.
Ponedeljek
11:30 - 14:30
Torek
11:30 - 14:30
Sreda
11:30 - 14:30
Četrtek
11:30 - 14:30
Petek
11:30 - 14:30
Ste med podatki našli napako?

Prijava napake

ZAPRI ×

Fizioterapevti

 • Ana Jeras

  Ana Jeras

  Naziv diplomirana fizioterapevtka je pridobila na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Po zaključenem študiju se je usmerila v pridobivanje specialnih znanj, ki omogočajo prepoznavanje in obravnavanje sprememb na mišičnem, vezivnem, živčnem in skeletnem sistemu. Znanje in veščine iz tehnik, ki so uveljavljene v svetu, je pridobila pri mednarodno priznanih tujih in slovenskih strokovnjakih. V okviru Nizozemske akademije za ortopedsko medicino in manualno terapijo (Utrecht) je opravila štiriletno izobraževanje in ga uspešno zaključila z izpitom. Skrbi za stalni poklicni razvoj z izobraževanji in s strokovno literaturo, ki z dokazi podpira klinično prakso.

  Pri delu prisega na individualen in celosten pristop k reševanju posameznikovih težav. Izkušnje ima z obravnavo športnih, ortopedskih, travmatoloških in nevroloških stanj. Poleg ambulantne fizioterapije izvaja tudi skupinske vadbe in preko predavanj in člankov spodbuja in promovira zdravo in varno gibanje različne populacije.

 • Borut Vrhovnik

  Borut Vrhovnik

  Študij fizioterapije je zaključil na univerzi v Plymouthu, v Veliki Britaniji. Registriran je pri Health and care proffesions council  (HCPC) v Združenem Kraljestvu, opravil pa je tudi nostrifikacijo diplome pri Ministrstvu za zdravje v Sloveniji. Registracija pri HCPC pomeni, da organizacija terapevte vsake dve leti preverja in certificira, v kolikor sledijo standardom poklicnega izobraževanja in lahko uspešno in varno opravljajo prakso na visokem strokovnem nivoju. Po zaključku študija si je pridobil še specialna podiplomska znanja za obravnavo miofascialnega, živčnega in sklepnega sistema iz različnih, priznanih izobraževanj in srečanj doma ter v tujini. V sodelovanju s Formatherapio iz Portugalske in avstralsko Curtin University je l. 2017 opravil certificiranje iz ortopedske manualne terapije.

  Pestre praktične izkušnje ima z ortopedskimi, športnimi, pediatričnimi in nevrološkimi bolniki, tako doma, kot v tujini. Najraje ima kompleksne primere, nad katerimi so drugi že obupali.

  Poleg praktičnega, ga veseli tudi raziskovalno delo in z dokazi podprte tehnike.

  S predstavitvijo raziskovalnega dela je sodeloval na angleškem kongresu fizioterapevtov leta 2012 in imel v letu 2017 objavljen koavtorski članek v uradnem dnevniku športne medicine Avstralije (Journal of Science and Medicine in Sport). Konstantno se izobražuje in sledi novim znanstvenim raziskavam.

  S predstavitvijo raziskovalnega dela je sodeloval na angleškem kongresu fizioterapevtov leta 2012 in imel v letu 2017 objavljen soavtorski članek v uradnem dnevniku športne medicine Avstralije (Journal of Science and Medicine in Sport). Konstantno se izobražuje in sledi novim znanstvenim raziskavam.

4 storitve

Specialistične ambulante

Z neinvazivnimi terapevtskimi metodami, kot so aktivno in pasivno razgibavanje, hlajenje, segrevanje, masaža, električna stimulacija in druge, fizioterapevti odpravljajo ali zmanjšujejo bolečino, gibalno oviranost ali poškodbo.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Velika fizioterapevtska obravnava
NE
60,00 €
ZANIMA ME
Mala fizioterapevtska obravnava
NE
40,00 €
ZANIMA ME
Kratek fizioterapevtski pregled na daljavo
NE
20,00 €
ZANIMA ME
Daljši fizioterapevtski pregled na daljavo
NE
40,00 €
ZANIMA ME
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.