O portalu

Glavni namen portala Čakalne dobe je, da pomagamo ljudem do boljšega zdravja. Na enem mestu hitro in pregledno prikazujemo informacije o čakalnih dobah za zdravstvene storitve po vsej Sloveniji. Pri tem kot edini zagotavljamo podatke tako za javne kot tudi zasebne izvajalce zdravstvenih storitev.  Poleg tega ekipa portala zbira, objavlja in predvsem ustvarja različne z zdravjem povezane vsebine.
Naša vizija je postati najljubše zbirališče vseh, ki skrbijo za svoje zdravje in jih zanimajo aktualne novice, strokovni nasveti in uporabne informacije z različnih zdravstvenih področij.

Na naših straneh boste tako našli:

  • Ažurirane podatke o čakalnih dobah na zdravstvene storitve za javne in zasebne izvajalce zdravstvenih storitev
  • Kontaktne in druge pomembne podatke številnih izvajalcev zdravstvenih storitev
  • Zdravstvene novice za širšo javnost
  • Strokovne članke s področja zdravstva
  • Predstavitve zdravstvenih posegov in preventivne napotke
  • Mnoge druge uporabne in zanimive vsebine ter praktične nasvete v zvezi z zdravjem


Verjamemo, da se lahko s pozitivnim in zdravim pristopom k življenju zdravniku velikokrat tudi izognemo. Ravno zato je pomemben del portala namenjen zdravemu načinu življenja. Pri ustvarjanju zdravstvenih vsebin so naša glavna skrb preverjene in kakovostne informacije, zato sodelujemo izključno s strokovnjaki: z zdravniki, medicinskim osebjem, novinarji, farmacevti in drugimi avtoritetami s področja zdravstvene nege, medicine in zdravja nasploh.

Želimo, da ste bolje informirani glede svojega zdravja in tudi zdravja svojih bližnjih, zato portal nenehno nadgrajujemo z novimi vsebinami in storitvami. Prizadevamo si ustvariti skupnost, ki se vzajemno podpira ter izmenjuje svoja znanja in izkušnje. Tako se boste lažje odločali o skrbi za svoje zdravje in se tudi bolje počutili.

Verjamemo, da je poti do zdravja več in da niso vse enako dolge, zato vam pomagamo poiskati tisto, ki bo prava za vas!

V primeru dodatnih vprašanj, smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@cakalnedobe.si