Kontakte in urnike naročanja na posamezno storitev si oglejte s klikom na eno izmed enot izvajalca spodnjega seznama.

Naročite se na pregled v Kliniki OMNIA
Samoplačniško in brez čakanja.

Klinika Omnia

Kliniko OMNIA predstavljamo zdravniki iz različnih specialističnih področij.
Naša skupna in največja vrednota je pomagati. 
Smo dostopni in trudimo se, da se pri nas počutite udobno, prijetno in domače. 
Čakalnih dob ni. Do specialista pridete v 14 delovnih dneh. 

Naša področja dela

V Kliniki OMNIA naši strokovni in uveljavljeni zdravniki specialisti izvajajo številne specialistične preglede s področja ortopedije, ginekologije, dermatologije,revmatologije, nevrologije, plastične kirurgije, žilne kirurgije in specialistične preglede ščitnice. Nudimo tudi kakovostne diagnostične preiskave z ultrazvokom (UZ).

ultrazvok omnia

Ambulanta za
ultrazvok

Ultrazvok je razširjena diagnostična metoda pregledovanja notranjosti telesa, ki jo uporabljajo zdravniki specialisti z najrazličnejših področij. <strong>V Kliniki OMNIA opravljamo širok spekter ultrazvočnih preiskav, saj  z njim slikamo</strong> <strong>trebuh, dojke, vrat in ščitnico, žile </strong>(na vratu, nogah, trebušna aorta, renalne arterije…), testise, mehka tkiva, sklepe itd.

nevrologija omnia

Ambulanta za
nevrologijo

Cilj nevrološkega pregleda je oceniti delovanje vašega živčnega sistema in opredeliti kje je morebiti prišlo do lezije.
Nevrolog bo pregled pričel s pogovorom. S pogovorom bo poskušal ugotoviti vzrok oziroma etiologijo vaših težav in mesto, kjer je najverjetneje prišlo do okvare.
Anamnezi bo sledil klinični nevrološki pregled. Kateri del pregleda bo nevrolog opravil je odvisno od anamneze, na podlagi katere bo okvirno ocenil, kateri del živčnega sistema je najverjetneje prizadet.

ortopedija omnia

Ambulanta za
ortopedijo

Pregled pri ortopedu sestavljata pogovor in klinični pregled ter odločitev o poteku zdravljenja in nadaljnje obravnave. Ortoped vas bo natančno povprašal o vaših težavah, kot na primer koliko časa težave trajajo, kdaj se pojavijo, … Pogovoru sledi klinični pregled, ki se začne z ogledom prizadetega dela telesa, kjer si bo ortoped natančno ogledal mesto vaše težave. Pregled se nadaljuje s tipanjem prizadetega dela, kar imenujemo palpacija. Sledi ocena pasivne in aktivne gibljivosti sklepa. Po kliničnem pregledu sledi še pogovor o vaši diagnozi, morebitnih nadaljnjih preiskavah in zdravljenju.

ginekologija omnia

Ambulanta za
ginekologijo

V kliniki Omnia izvajamo preventivne in kurativne specialistične ginekološke preglede, preglede nosečnic, ultrazvok ter strokovno svetovanje – gre za zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju v vseh starostnih skupinah.

Izkušnjo nadgrajuje uporaba najsodobnejše medicinske opreme in najpomembneje – zaupanja vredno ter topline polno zdravstveno osebje, ki si vzame čas in prisluhne obravnavanim posameznicam ter jih strukturirano spremlja na njihovi poti do zdravja.

dermatologija omnia

Ambulanta za
dermatologijo

Brez skrbi in zadreg se boste v intimni in okusno opremljeni ambulanti z zdravnico temeljito pogovorili o vaših dermatoloških težavah, zaradi katerih prihajate. Ali gre za preventivni pregled, pregled znamenj, odstranjevanje bradavic, reševanje problemov z nohti, lasiščem ali aknami …

Po pogovoru sledita pregled dermatoloških težav in diagnoza, ki jo zdravnica pacientu temeljito obrazloži in skupaj naredita načrt zdravljenja oziroma naredi dodatne preiskave.

revmatologija omnia

Ambulanta za
revmatologijo

Revmatolog bo specialistični revmatološki pregled pričel s pogovorom. Ker revmatske bolezni pogosto potekajo kompleksno, vas bo temeljito izprašal o vseh vaših simptomih in znakih, pa tudi o preteklih bolezni ter pojavljanju revmatskih bolezni v vaši družini.

Pogovoru bo sledil telesni pregled. Bolnika s sumom na revmatsko obolenje mora revmatolog pregledati v celoti posebej pa se osredotoči na predel telesa, s katerim ima bolnik težave (npr. sklepi, mišičje, koža, sluznice idr.).

plastična kirurgija omnia celje

Ambulatna za
plastično kirurgijo

V kliniki OMNIA ponujamo specialistične preglede plastične kirurgije, kirurgije roke in rekonstrukcijske kirurgije in estetske kirurgije. Kirurško odstranjujemo kožne in podkožne spremembe ter  ponujamo lasersko zdravljenje kožnih sprememb in žil. Izvajamo operacije operacije karpalnega kanala, blefaroplastika, štrlečih ušes – otoplastika, labiopalstika itd. 

Izkušnjo nadgrajuje uporaba najsodobnejše medicinske opreme in najpomembneje – zaupanja vredno ter topline polno zdravstveno osebje, ki si vzame čas in prisluhne obravnavanim posameznicam ter jih strukturirano spremlja na njihovi poti do zdravja.

Tirologija

Ambulanta za
tireologijo

V Kliniki OMNIA so vam na voljo specialistični pregledi delovanja ščitnice (zmanjšano oziroma povečano delovanje ščitnice), ultrazvočni pregled ščitnice ter laboratorijske preiskave krvi, s katerimi merimo delovanje žleze ščitnice.
Potek pregleda
Če boste na posvetu v Kliniki OMNIA omenili, da sumite na nepravilno delovanje endokrine žleze ščitnice, se bo zdravnik odločil za odvzem krvi, s katerim bo preveril raven ščitničnih hormonov in protiteles v krvi, opravil bo tudi UZ pregled žleze, ki omogoči zdravniku vpogled v velikost in zgradbo ščitnice.

proktologija - omnia

Ambulanta za
proktologijo

Specialistični proktološki pregled se v Kliniki OMNIA prične s pogovorom. Proktolog vas bo podrobneje izprašal o vaših sedanjih in preteklih težavah pa tudi o pojavu podobnih težav v vaši družini.
Ker je pogovor o težavah v intimnih predelih za paciente pogosto neprijeten, va, zagotavljamo, da boste na Kliniki Omnia deležni strokovne, prijazne in korektne obravnave.
Pomembno je, da se z zdravnikom pogovorite odkrito, saj lahko le na podlagi celotne slike postavi pravilno diagnozo.
Pogovoru sledi klinični pregled. Tega je možno izvesti v različnih položajih pacienta.

žilna kirurgija omnia

Ambulatna za
žilno kirurgijo

Poleg estetskega vidika nas žilne spremembe motijo zaradi simptomov, ki jih prinašajo: občutek utrujenih in težkih nog, bolečine, napetosti in otečene noge.
V Estetiki OMNIA pregledamo žilne spremembe in vam svetujemo najbolj primerno zdravljenje za vas:

  • flebektomija oziroma kirurška odstranitev krčnih žil oziroma večjih varic s skalpelom,
  • sklerozacija ven oziroma zapečatenje pajkastih žilic ali manjših varic s posebno peno, ki veno zapre,
  • lasersko odstranjevanje žilic na obrazu.

Z navedenimi postopki vam odstranijo vidne žilne spremembe, ne pa tudi nagnjenosti k nastajanju novih. Vsekakor pa vam po posegu svetujejo s preventivnimi ukrepi, ki lahko omilijo pojav novih žilnih sprememb.

kardiologija - omnia

Ambulanta za
kardiologijo

V Kliniki OMNIA vam nudijo:

  • kardiološki pregled (osebni posvet z zdravnikom – pregled vaše morebitne dosedanje dokumentacije, razširjen kardiološki pregled, ocena življenjskega sloga za oceno dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja, zdravnikovo mnenje glede spremljanja kardiološkega stanja oziroma zdravljenja ali nadaljnjih preiskav);
  • ultrazvočni pregled srca (ultrazvok nam daje možnost vpogleda v notranjost telesa, tako si z UZ srca ogledamo obliko in velikost srca, njegovo delovanje ter morebitne motnje pri krčenju ali sproščanju srčne mišice, obliko in delovanje srčnih zaklopk, vse pretoke v posameznih delih srca in velikih žil ter smo pozorni na spremembe v okolici srca);
  • elektrokardiogram ali EKG (EKG je zdravnikov osnovni način analize srčnega delovanja za odkrivanje bolezni srca, na primer motnje srčnega ritma ali prekrvavitve srčne mišice).

Naši zdravniki specialisti

Daša Kovačič Beković, dr.med

Daša Kovačič Beković, dr.med

dr.med., specialistka plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter kirurgije roke

Mojca Sever

Mojca Sever

dr.med., specialistka dermatovenerologije

Maja Marovt

dr.med., specialistka dermatovenerologije

Ana Slana

dr.med., specialistka dermatovenerologije
Anže Goste

Anže Goste

dr.med., spec. nevrologije

Nevenka Praznik

Nevenka Praznik

dr.med., specialistka splošne in žilne kirurgije

Igor Vučajnk

Igor Vučajnk

dr.med., specialist ortopedije

Matej Štante

Matej Štante

specialist abdominalne kirurgije

Alja Matelic

Alja Matelic

Dr.med., specializantka plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije

Polona Kavčič

Polona Kavčič

medicinska sestra

Simona Britovšek

Simona Britovšek

kozmetičarka

Medicinska sestra

Naročite se

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Ultrazvok

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Diagnostična metoda, ki se uporablja za pregledovanje struktur v trebušni votlini.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Diagnostična metoda, ki se uporablja za ugotavljanje bolezenskih procesov v notranjih organih, na žilah, v mišicah ali kitah.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Preiskave pri katerih s pomočjo različnih diagnostičnih postopkov opredeljujejo sprembe v dojkah ali pa jih uporabljajo za preventivno iskanje manjših sprememb.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Diagnostična metoda, ki se uporablja za pregledovanje tkiv, ki povezujejo, obdajajo organe ali jim dajejo oporo in niso kostnina.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Nevrologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Diagnostična metoda za opredelitev okvare mišic in živcev, ki kontrolirajo delovanje mišic.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Specialistična obravnava bolnikov z boleznimi živčevja in mišic.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Ortopedija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Specialistična obravnava bolnikov s težavami z gibalnim sistemom - kosti, sklepi in okolno tkivo, mišice.o

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Ginekologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Specialistična obravnava žensk s povdarkom na obravnavi stanj povezanih z reproduktivnimi organi.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Dermatologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Specialistična obravnava bolnikov, ki potrebujejo diagnostiko in zdravljenje boleznimi kože, nohtov, las in sluznic

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Revmatologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Specialistična obravnava bolnikov, pri katerih je potrebno zdravljenje ali diagnostika kostnomišičnih bolezni in sistemskih avtoimunskih stanj, ki prizadanejo sklepe, mišice in kosti.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Žilna kirurgija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Diagnostična metoda, ki se uporablja za ugotavljanje bolezenskih procesov v notranjih organih, na žilah, v mišicah ali kitah.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
VZS Šifra: 2726

Specialistična kirurška obravnava bolnikov z obolenji žil ter zdravljenje posledic.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Kronično obolenje ven nastopi, ko žile v nogah izgubijo svojo prožnost, saj venske zaklopke niso več tako učinkovite pri svojem delu. Posledično pride do obratnega toka krvi in zastoja venske krvi v spodnjih okončinah.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Specialistična obravnava bolnikov z boleznimi ščitnice.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Proktologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Tireologija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Diagnostična metoda, ki se uporablja za ugotavljanje bolezenskih procesov v notranjih organih, na žilah, v mišicah ali kitah.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Specialistična obravnava bolnikov z boleznimi ščitnice.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Plastična, estetska in rekonstruktivna kirurgija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Žilna kirurgija

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Kronično obolenje ven nastopi, ko žile v nogah izgubijo svojo prožnost, saj venske zaklopke niso več tako učinkovite pri svojem delu. Posledično pride do obratnega toka krvi in zastoja venske krvi v spodnjih okončinah.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Ambulanta za kardiologijo

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Ambulanta za zdravljenje, odkrivanje in preprečevanje bolezni srca in ožilja.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Specialistična obravnava bolnikov s simptomi, ki kažejo na bolezni dihal ali alergije.

NE na napotnico:
DA samoplačniško: