Seznam priporočenih izvajalcev
Preveri
priporočeni izvajalci

PRIPOROČENI IZVAJALCI

Ultrazvočne preiskave

V javnem zdravstvenem sistemu se na ultrazvočne preiskave čaka tudi do 600* dni. Naročite se na preiskavo pri preverjenem in zaupanja vrednemu izvajalcu brez čakanja.
Izberite izvajalca in termin, ter se naročite na pregled.

 
UA1
Najsodobnejša oprema
Preverjeni samoplačniški izvajalci ultrazvočnih preiskav pri svojem delu uporabljajo najnovejšo tehnologijo.
UA3
Brez čakalnih dob
Samoplačniška storitev je odlična alternativa predolgim čakalnim dobam. Izberite storitev in termin, ter se naročite na pregled.
UA2
Samo preverjeni izvajalci
Zato, da bo vaša pot do zdravstvene oskrbe čim hitrejša, priporočamo samo preverjene in zaupanja vredne izvajalce.

Izberi pri katerem izvajalcu želiš opraviti ultrazvočno preiskavo

Poišči storitev, izberi termin in se naroči na preiskavo.

Ambulanta zdravje

Ambulanta Zdravje

Pot k izviru 6,
1000 Ljubljana

Ambulanta ZDRAVJE je specialistični center za žilno kirurgijo, ortopedijo, ultrazvočno in RTG diagnostiko ter dermatologijo in laser. Njihovo vodilo je osebni pristop do pacienta. Z ekipo strokovnih in uveljavljenih zdravnikov specialistov  zagotavljajo celovito obravnavo in vrhunsko zdravstveno oskrbo.

Ambulanta za Ultrazvok

CiiM Plus

Jezdarska ulica 2, 2000  Maribor

V izhodišču je uporabnik storitev kot posameznik. Njihova vizija so visokokakovostne storitve, enaka in hitra dostopnost vsem uporabnikom zdravstvenih storitev ter zagotavljanje zasebnosti in tajnosti. Njihov cilj je zagotavljati čim krajše čakalne dobe, nobena ne sme biti daljša od 14 dni.

Aristotel

Kolodvorska ulica 7A,
8270 Krško

V izhodišču je uporabnik storitev kot posameznik. Njihova vizija so visokokakovostne storitve, enaka in hitra dostopnost vsem uporabnikom zdravstvenih storitev ter zagotavljanje zasebnosti in tajnosti. Njihov cilj je zagotavljati čim krajše čakalne dobe, nobena ne sme biti daljša od 14 dni.

Dvorec Lanovž

Dvorec Lanovž

Čopova ulica 20,
3000 Celje

Specialistična klinika Dvorec Lanovž deluje kot zasebni medicinski center, registriran za zunajbolnišnično specialistično zdravstveno dejavnost. V vrhunsko tehnološko opremljenem renesančnem dvorcu vam izkušeni in zavzeti strokovnjaki zagotavljajo visok nivo storitev, prijeten ambient in sproščeno počutje.

Zdrav splet ekipa

Zdrav Splet​

Mejna ulica 6, 2000 Maribor

Zasebna klinika Zdrav splet je uporabnikom zdravstvenih storitev prijazna ustanova, kjer se z individualnim pristopom potrudijo poiskati optimalno rešitev odprave težav za vsakogar. Izvajajo prilagojen postopek zdravljenja in operiranja, ki je idealen za aktivne posameznike, ki nimajo časa čakati, si želijo vrhunsko storitev in hitro okrevanje v domačem okolju.

Polje Harmonije

Polje Harmonije

Ljubljana in Novo mesto

V središču našega dela je človek – vi. Srčno skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje. Celovito, v različnih življenjskih obdobjih in okoliščinah. V poklicnem in zasebnem življenju. S prijazno obravnavo vam zagotavljamo visoko kakovostne, strokovne in tehnološko napredne zdravstvene storitve diagnostike, terapije in rehabilitacije. Za posameznike in delovne organizacije. Smo sodoben center zdravja.

Klinika Omnia

Klinika Omnia

Ob Koprivnici 21, 3000 Celje

Kliniko OMNIA predstavljajo zdravniki iz različnih specialističnih področij.
Njihova skupna in največja vrednota je pomagati.
So dostopni in trudijo se, da se pri njih počutite udobno, prijetno in domače.
Čakalnih dob ni. Do specialista pridete v 14 delovnih dneh.

Barsos medicinski center

Barsos​

Gregorčičeva ulica 11, 1000 Ljubljana

Medicinski center Barsos se ponaša z najsodobneje opremljenimi ordinacijami in več kot 30 zdravnikov (splošnih zdravnikov, specialistov in subspecialistov), s spremljevalnim zdravstvenim osebjem.
Prednost klinike je, da imajo pacienti večino zdravstvenih storitev in specialističnih pregledov na enem mestu, poseben poudarek pa dajejo individualni obravnavi pacienta, diskretnosti in hitrem naročanju.

Naročate se na samoplačniško storitev, ki bo zaračunana po ceniku izvajalca.