Teja Ličen - Kineziologija

Litijska cesta 148, 1000 Ljubljana
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 16:00
Teja Ličen

Predstavitev ambulante

Skozi gibanje pomagam na varen in učinkovit način odpraviti bolečine in sanirati poškodbe, ter zaživeti brez omejitev. Vse vaje prilagodim zmožnostim in željam posameznika. Verjamem, da lahko z gibanjem najbolj učinkovito dosežemo dolgoročno izboljšanje stanja, ter posledično tudi izboljšamo kakovost življenja. 

Večina strank poroča o občutnem izboljšanju stanja že po prvih dveh treningih. 

Kako potekajo osebni treningi?

1.

TVOJA
ZGODBA

Na začetku s preprostimi gibalnimi testi enostavno prepoznava, kaj potrebuješ in oblikujeva program po tvoji meri. 

2.

TVOJI CILJI IN
ŽELJE

Tvoji gibalni cilji  in želje so skrivna sestavina najinega celotnega programa. S posluhom za tvoje telo prilagodiva program tako, da uresničiva želje in gibe, o katerih lahko sanjaš že veliko časa.

3.

TVOJE
DIHANJE

Na začetku se bova skozi osnovne vaje naučila pravilnega načina dihanja, ki nama bo omogočilo večji obseg giba, ter pri apliciranju le tega v vaje, tudi boljši izkoristek fizioloških mehanizmov kot je proizvodnja sile ali boljša vzdržljivost.

4.

TVOJE
SODELOVANJE

Konsistentnost in vztrajnost obrodita prave rezultate, najina redna medsebojna komunikacija pa nama bo omogočila vadbo spotoma prilagoditi tvojemu počutju

5.

TVOJE
GIBANJE

Najin 1-1 osebni program ponotranjiva z rednim delom. Priučivala se bova principov tvojega gibanja, ki ti bodo omogočala uživati v svojem telesu tudi, ko se najina zgodba konča.

Kje ti lahko pomagam?

preventivna vadba

Preventivna vadba

odprava akutnih bolečin

Odprava akutnih bolečin

kronične težave

Obravnava kronično 
ponavljajočih težav

mišična masaža

Pridobivanje mišične moči in izboljšanje kondicije

rehabilitacija po poškodbah

Pred in post-rehabilitacija poškodb

teja ličen

Kdo sem?

Teja Ličen, mag. kin.

Nudim kakovostno in s strokovno izobrazbo (magistrica kineziologije) podprto kineziološko obravnavo posameznika. Zagovarjam tudi sodelovanje med strokami, zato po prvi obravnavi in začetnemu posvetu, po potrebi uspostavim sodelovanje tudi z drugimi strokovnjaki (npr.: fizioterapevtom).

3 storitve

Specialistične ambulante

Z neinvazivnimi terapevtskimi metodami, kot so aktivno in pasivno razgibavanje, hlajenje, segrevanje, masaža, električna stimulacija in druge, fizioterapevti odpravljajo ali zmanjšujejo bolečino, gibalno oviranost ali poškodbo.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Začetni Posvet
NE
60,00 €
ZANIMA ME
Vsak Naslednji Trening
NE
50,00 €
ZANIMA ME
Paket 10 Treningov
NE
450,00 €
ZANIMA ME
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.