MCCZ – Medicinski center celostnega zdravljenja

Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
MCCZ

Medicinski center celostnega zdravljenja je sodobno opremljena zasebna samoplačniška zdravstvena ustanova. V centru deluje širok nabor dejavnosti, s katerimi sledijo sodobnim doktrinam na posameznih področjih.

Vrhunska strokovna ekipa, ki je srce medicinskega centra, skrbi, da so stranke v najboljših rokah. Posebno pozornost posvečajo sproščenemu ambientu in odprti komunikaciji. Znanje, strokovnost, učinkovitost in skrb za pacienta so načela, ki stranki zagotavljajo nevsiljivo obravnavo po meri.

Poslanstvo klinike je celostno obravnavanje in zdravljenje vsakega pacienta. Obenem želijo spodbuditi upanje v zdravje in dobro počutje, tako da s pomočjo klinične prakse, izobraževanja in raziskav pacientu zagotavljajo najboljšo oskrbo.

Njihova primarna osredotočenost je namenjena potrebam vsakega posameznega pacienta.

Zakaj se naročiti na pregled v MCCZ?

Izberi storitev in se naroči na pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeno storitev. Izberite storitev in potrdite naročilo z vpisom svojih podatkov. Izvajalec vas bo kontaktiral in vam sporočil termin za izbrano storitev.

2 storitvi

Specialistične ambulante

Pregled pri nevrologu Prikaži vse izvajalce

Specialistična obravnava bolnikov z boleznimi živčevja in mišic.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Nevrološki pregled - kontrolni
NE
DA
Nevrološki pregled - prvi
NE
DA
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.