MCCZ – Medicinski center celostnega zdravljenja

Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
MCCZ

Smo eksluzivni zastopnik za podjetje Research Genetic Cancer Centre, Švica. Nudimo svetovanja in pomoč onkološkim bolnikom, ki iščejo in želijo najbolj personalizirano zdravljenje.

Podjetje R.G.C.C. je specializirano za področje medicinske genetike, katera obsega genetiko raka, kemosenzibilnost ter raziskave in razvoj v farmacevtski industriji.Testi so namenjeni osebam z akutno maligno diagnozo, ki želijo več informacij o možnostih zdravljenja vključno z naravnimi ekstrakti. 

Zakaj se naročiti na pregled v MCCZ?

Izberi storitev in se naroči na preiskavo

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeno storitev. Izberite storitev in potrdite naročilo z vpisom svojih podatkov. Izvajalec vas bo kontaktiral in vam sporočil termin za izbrano storitev.

1 storitev

Specialistične ambulante

Pregled pri onkologu Prikaži vse izvajalce

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Onkološko genetsko svetovanje in testiranje
NE
DA
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.