Seznam priporočenih izvajalcev
Preveri
priporočeni izvajalci

PRIPOROČENI IZVAJALCI

Endoskopija

V javnem zdravstvenem sistemu se na gastroskopijo čaka tudi do 466* dni,na kolonoskopijo pa tudi do 604* dni. Naročite se na preiskavo pri preverjenem in zaupanja vrednemu izvajalcu brez čakanja.

Izberite izvajalca in termin, ter se naročite na preiskavo.

Izberi pri katerem izvajalcu želiš opraviti gastroskopijo ali kolonoskopijo

Zdrav splet ekipa

Zdrav Splet

Mejna ulica 6, 2000 Maribor

Zasebna klinika Zdrav splet je uporabnikom zdravstvenih storitev prijazna ustanova, kjer se z individualnim pristopom potrudijo poiskati optimalno rešitev odprave težav za vsakogar. Izvajajo prilagojen postopek zdravljenja in operiranja, ki je idealen za aktivne posameznike, ki nimajo časa čakati, si želijo vrhunsko storitev in hitro okrevanje v domačem okolju.

gastroenterologija

CiiM Plus

Jezdarska ulica 2, 2000  Maribor

V izhodišču je uporabnik storitev kot posameznik. Njihova vizija so visokokakovostne storitve, enaka in hitra dostopnost vsem uporabnikom zdravstvenih storitev ter zagotavljanje zasebnosti in tajnosti. Njihov cilj je zagotavljati čim krajše čakalne dobe, nobena ne sme biti daljša od 14 dni.

Iatros

Parmova ulica 51, 1000 Ljubljana

Medicinski center Iatros je bil ustanovljen leta 1994 in se je do danes uveljavil kot vrhunska zdravstvena, raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije. Ukvarjajo se z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke. Poleg tega že vrsto let operirajo tudi dimeljske kile ter opravljajo male kirurške posege.

Naročate se na samoplačniško storitev, ki bo zaračunana po ceniku izvajalca.