ČakalneDobe.si so za svoje uporabnike pripravile novo razširitev spletnega mesta, koristno vsem uporabnikom, ki se zanimajo za samoplačniške zdravstvene storitve in jih iščejo. Več o razširitvi v spodnjem prispevku.

 

Iskanje samoplačniških storitev

V sklopu iskalnih možnosti na spletnem mestu ČakalneDobe.si ponujamo tudi iskanja in preverjanja razpoložljivosti samoplačniških zdravstvenih storitev. To možnost izvajalcev lahko vidimo v stolpcu “Samoplačniško”. Če je storitev v takšni obliki na razpolago, je tukaj tudi primerno označena.

 

ČakalneDobe.si posodobitev
ČakalneDobe.si posodobitev: Prikaz razpoložljivosti samoplačniških zdravstvenih storitev

 

Od danes naprej bo pri določenih izvajalcih pod zavihkom “Samoplačniško” razpoložljiva tudi neposredna oddaja povpraševanja za te storitve. Pacienti bomo lahko v obrazec oddali svoje podatke in se z izvajalcem za termin obiska v ambulanti dogovorili neposredno, brez nepotrebnih klicev v ambulanto po telefonu.

 

Izgled obrazca in delovanje

Obrazec za oddajo povpraševanja je na razpolago pri določenih izvajalcih s klikom na gumb “Zanima me”. Ob kliku se prikaže zaščiteno pojavno okno, pacienti pa morajo zgolj vnesti podatke in jih posredovati.

 

ČakalneDobe.si posodobitev
ČakalneDobe.si posodobitev: Primer izpolnjenega obrazca

 

Pacientovi osebni podatki

V podjetju Medifit d.o.o., v katerem upravljamo spletno mesto ČakalneDobe.si, želimo omogočiti popolnoma varno, transparentno in nemoteno komuniciranje z zdravstvenimi ustanovami in izvajalci. V ta namen smo obrazec pripravili na tak način, da so podatki poslani neposredno k izvajalcu, spletno mesto ČakalneDobe.si pa podatkov ne shranjuje ali beleži v svoje baze podatkov. Vaši podatki tako pridejo zgolj do izvajalca, kateremu so namenjeni, in ne gredo v roke tretjih oseb. 

 

Obrazec za povpraševanje oz. naročanje teče na naši spletni domeni, na kateri ni prisotnih piškotkov tretjih ponudnikov (third-party cookies) ali sledilnih tehnologij (Google Analytics, Facebook Pixel, orodja fingerprinting idr.). Povezava s spletnega brskalnika do strežnika je šifrirana z uporabo TLS  ̶ protokola, ki ga uporabljajo tudi spletne banke. Posredovanje povpraševanja od strežnika do izvajalca je prav tako izvedeno prek povezave TLS, podatki pa se torej nikoli ne pošiljajo v nešifrirani obliki. Vaših podatkov na naše strežnike ne shranjujemo, temveč jih po prenosu k izvajalcu trajno izbrišemo brez možnosti povrnitve. Vsi uporabljeni strežniki se nahajajo na območju Evropske unije, s podizvajalci pa imamo sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi osebnih podatkov.

 

ČakalneDobe.si posodobitev
ČakalneDobe.si posodobitev: Povpraševanje uspešno poslano

 

Naročite se že danes

To funkcionalnost trenutno nudimo v omejenem obsegu. Seznam izvajalcev zdravstvenih storitev postopoma dopolnjujemo.

 

V primeru vprašanj glede postopka oddaje povpraševanj nas seveda lahko kontaktirate na naš elektronski naslov, predvsem pa vam želimo uspešno uporabo nove razširitve spletnega mesta!


Eva Konič
Avtorica in raziskovalka na področju javnega in zasebnega zdravstva. Članica ekipe portala ČakalneDobe.si in asistentka v marketingu za podjetje Medifit d.o.o.

Članek izraža stališča avtorja, in ne nujno stališča uredništva portala ČakalneDobe.


Knjige

POGREŠATE ŠE KAKŠNE VSEBINE?

Uredništvo portala ČakalneDobe.si z veseljem prisluhne vašim željam. Če na portalu še ni objavljene vsebine, ki vas zanima, nam jo lahko predlagate s klikom na gumb.

Predlagajte vsebine

ZAPRI ×