Kontakte in urnike naročanja na posamezno storitev si oglejte s klikom na eno izmed enot izvajalca spodnjega seznama.

Predstavitev Spletne klinike

spletna klinika

V Spletni kliniki že od leta 2013 nudijo pomoč pri iskanju kakovostnih in cenovno dostopnih zdravstvenih storitev z hitrim naročanjem in pravočasnimi rešitvami. Za zanesljive zdravstvene, zobozdravstvene in ortodontske rešitve so vam na voljo, da vam pomagajo posikati ustrezno rešitev.

Prednosti Spletne klinike

Storitve

ortodontija

Ortodontija za odrasle in otroke

Z ekipo izkušenih ortodontov smo v zadnjem letu zaključili 850 ortodontskih terapij in namestili več kot 1000 zobnih aparatov.

Ortodont na napotnico

Za otroke do 16. leta se zdravljenje na napotnico brez čakalne vrste izvaja v moderno opremljeni ordinaciji Centra odličnosti v Zagrebu, skladno z najvišjimi kakovostnimi standardi in prilagojeno pacientovemu času.
BREZ ČAKALNIH DOB in z napotnico lahko prvi pregled pri ortodontu opravite že jutri. Pogoj za prvi pregled so izrastli vsi stalni zobje in izdana veljavna napotnica.
Zagotovite vašemu otroku ortodontsko zdravljenje še znotraj omejenega obdobja, ki mu ga zagotavlja ZZZS.

Ortodont za odrasle

Starostne meje za ortodontsko zdravljenje in nošenje fiksnih ortodontskih aparatov ni. Kandidati za zobni aparat so osebe, ki imajo zdrave zobe niso pa zadovoljne z njihovo postavitvijo oziroma imajo nepravilen ugriz.

Za vaš popoln nasmeh, kot ste si ga vedno želeli, v moderno opremljenem Centru odličnosti za ortodontijo nudijo:

  •  BREZPLAČNI prvi pregled in posvet
  •  moderno opremljeno ordinacijo
  •  nove inovativne pristope ortodontskega zdravljenja
  •  najnovejše sisteme zobnih aparatov
  •  hitro in učinkovito zdravljenje
  •  kvalitetno in ugodno storitev

Diagnostika

V sklopu diagnostičnih storitev vam nudimo magnetno resonanco, gastroskopijo, kolonoskopijo, specialistične preglede, RTG, UZ, laboratorijske preiskave, …

Diagnostične storitve brez čakanja. Na napotnico ali samoplačniško.

S pomočjo Spletne klinike lahko številni Slovenci preskočijo čakalne dobe za preglede pri specialistih, preiskave in operativne posege ter poskrbijo za svoje zdravje že danes. V diagnostičnih centrih v Sloveniji in na Hrvaškem je mogoče opraviti želeno storitev samoplačniško ali preko napotnice v nekaj dneh. Na podlagi evropske direktive o čezmejnem varstvu lahko zavarovanci ZZZS z napotnico opravijo pregled ali poseg v drugi državi EU, stroške pa jim Zavod povrne.

Slovenci se odločajo za preglede v tujini, kot so koloskopija, gastroskopija v sedaciji, specialistični pregledi, operativni posegi, magnetna resonanca, ultrazvočna diagnostika in nevrološka diagnostika. Spletna klinika sodeluje z več kot 100 izkušenimi zdravniki, specialisti, zunanjimi partnerji in ostalim osebjem ter nudi širok spekter medicinskih storitev.

Diagnostični centri, ki jih zastopa Spletna klinika, so odlični, saj povezujejo diagnostiko z zdravstvenimi programi, obravnavajo zdravstvena tveganja in diagnoze v skladu z najvišjimi standardi ter uporabljajo najsodobnejšo opremo. Pacientom nudijo osebni stik z zdravnikom-specialistom, individualno svetovanje in izbiro zdravnika ter opravijo preglede v najkrajšem možnem času.

oftalmologija

Laserska operacija oči

Si želite videti svet okrog sebe čisto in jasno ter uživati v lepotah življenja brez pripomočkov za vid? Operacija dioptrije vam omogoča, da zaživite polno, neodvisno in svobodno življenje

Laserska operacija oči odpravi kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.

Izbrali smo najboljše očesne klinike z več kot 30 let izkušenj na področju odprave dioptrije, ki se posvetijo vsakemu posamezniku z 100% mero pozornosti. Najpogosteje izvajane metode laserske odprave dioptrije so LASIK in PRK, pri obeh pa se uporablja excimer laser za preoblikovanje roženice in odpravo refraktivnih napak.

Pred operacijo se opravi podroben pregled, ki vključuje številne preiskave in pogovor s pacientom o njegovih potrebah, željah ter življenjskih navadah. Pacientom podrobno pojasnijo potek operacije in okrevanja ter odpravijo morebitne strahove pred posegom.

V izbranih centrih odličnosti so na voljo specialisti z dolgoletnimi izkušnjami na različnih področjih zdravja oči. Poleg odprave dioptrije nudijo tudi storitve, kot so vgradnja in odstranitev leč, operacija sive mrene, operacija keratokonusa in zdravljenje bolezni mrežnice.

Ortodontska in zobozdravstvena ambulanta

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Področje zobne in čeljustne ortopedije, ki se ukvarja s preprečevanjem in zdravljenjem zobnih in čeljustnih nepravilnostih, nastalih tekom rasti in razvoja zob, čeljusti in obraznih kosti.

DA na napotnico:
DA samoplačniško:

Ambulanta za diagnostiko, zdravljenje in rehabilitacijo patoloških stanj glave, obraza, ustne votline, čeljusti in vratu.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Zobozdravstvena dejavnost, ki se ukvarja z zdravljenjem zobnih bolezni in endodontijo.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Diagnostika

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Specialistična obravnava bolnikov, ki potrebujejo diagnostično ali terapevtsko obravnavo zaradi težav ali bolezni prebavne cevi ali trebušnih organov.

DA na napotnico:
DA samoplačniško:

Preiskava s katero zdravnik preko upogljive cevke, ki jo vstavi skozi usta, opravi pregled notranjosti požiralnika, želodca in začetnega dela dvanajstnika.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Preiskava s katero zdravnik preko upogljive cevke, ki jo vstavi skozi zadnjik, opravi pregled notranjosti debelega in končnega dela tankega črevesa.

DA na napotnico:
DA samoplačniško:

Specialistična obravnava bolnikov s težavami z gibalnim sistemom - kosti, sklepi in okolno tkivo, mišice.o

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Radiološka preiskava, pri kateri s pomočjo magnetnega polja in radijskih valov opravijo slikanje telesnih struktur ali fiziološkega procesa.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
VZS Šifra: 1310

Ambulanta za diagnostiko, zdravljenje in rehabilitacijo patoloških stanj glave, obraza, ustne votline, čeljusti in vratu.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Ambulanta za laserske operacije oči

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
NE na napotnico:
DA samoplačniško: