MERIDIAN-FIT, rehabilitacija, d.o.o.

Trubarjeva cesta 47, 1000 Ljubljana
Kontakte in urnike naročanja na posamezno storitev si oglejte s klikom na eno izmed enot izvajalca spodnjega seznama.

Predstavitev studia Meridian FIT

Meridian Fit

Meridian FIT terapevtski center smo zagnana ekipa strokovnjakov, visoko usposobljenih za področja kot so fizioterapija, rehabilitacije po poškodbah in masaže.

Definirajo nas 15-letne izkušnje, številne reference, predanost delu in sledenje trendom na omenjenih področjih.

Za stranke to pomeni vrhunske storitve z odličnimi rezultati in posledično učinkovitost pri reševanju akutnih ali kroničnih težav ter raznoraznih športnih poškodb.

Zakaj se naročiti na pregled v studio Meridian FIT?

Naročite se na pregled v Meridian FIT

Meridian FIT sestavlja ekipa strokovnjakov, visoko usposobljenih za področja kot so vadba po rehabilitacij, masaža in osebno trenerstvo. 

gastroenterološka ambulanta

Fizioterapija

Specialisti interne medicine – gastroenterologi opravljajo specialistične preglede, svetovanja in preventivne preglede. Znani so po celoviti obravnavi pacientov, ki jo uspešno opravljajo v sodelovanju z drugimi oddelki.

kardiološka ambulanta

Rehabilitacija

V kardiološki ambulanti opravljajo specialistične kardiološke preglede in preventivne preglede, s katerimi ocenjujejo tveganje za nastanek srčno žilnih bolezni pri posamezniku.

Ambulanta za UZ

TECAR

V ambulanti za ultrazvok preiskujejo stanje notranjih organov, mehkih tkiv ter dojk, ter opravljajo specialistične ultrazvočne preiskave (trebuh, ščitnica, skrotum, sklepi in mišice, vratne arterije, vene spodnjih in zgornjih okončin..)

dermatološka ambulanta

Visokofrekvenčni laser (HIL)

Specialisti dermatološke ambulante izvajajo preglede kože, las in nohtov ter številne posege na koži, tudi s področja estetske dermatologije.Poleg specialističnih pregledov izvajajo tudi sledenje kožnih znamenj z digitalno dermatoskopijo.

ginekološka ambulanta

Masaža prožilnih točk

Specialistični pregled pri ginekologu in celovite preiskave so edini način, da se znebite ginekoloških težav. V Medical centru Rogaška vam  po novem nudijo tudi histeroskopijo – neboleč pregled s kamero. 

urološka ambulanta

Magnetna terapija

Ker ima v današnjem času veliko moških težave s prostato (najpogostejša je hiperplazija, ki povzroča težave z odvajanjem seča), v ambulanti za urologijo strokovnjaki izvajajo celostne urološke preglede in preventivne preglede prostate.

ortopedska ambulanta

Elektrostimulacija
mišic

V ortopedski ambulanti celovito obravnavajo akutne in kronične bolečine, kot na primer bolečina v kolku, kolenu, rami, vratu, križu… Na enem mestu in v najhitrejšem možnem času se izvede diagnostika, predlaga zdravljenje in rehabilitacija.

ambulanta za otorinolaringologijo

Protibolečinska
terapija

V ambulanti se poleg splošne otorinolaringološke diagnostike in ambulantnih kirurških posegov izvajajo usmerjeni pregledi, diagnostika motenj dihanja med spanjem, svetovanje ter različne oblike terapij in posegov.

nevrološka ambulanta

Terapija z globinskimi udarnimi valovi

Specialist nevrolog s pregledom oceni stanje in svetuje primerno nadaljnje zdravljenje za že diagnosticirane bolezni, kot so: demenca, epilepsija, MS multipla skleroza, parkinsonova bolezen, mijastenija gravis (oz. po možganski kapi)

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

Z neinvazivnimi terapevtskimi metodami, kot so aktivno in pasivno razgibavanje, hlajenje, segrevanje, masaža, električna stimulacija in druge, fizioterapevti odpravljajo ali zmanjšujejo bolečino, gibalno oviranost ali poškodbo.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Meridian-FIT

Ambulanta nima znanih storitev. Za več informacij se obrnite na izvajalca.
Preverite delovni čas in kontakt >