• Ordinacijski čas je po dogovoru z recepcijo.
  • V okviru navedenega urnika poteka telefonsko naročanje. Naročite se lahko tudi prek e-pošte ali z izpolnitvijo obrazca na spletni povezavi https://www.dvorec-lanovz.si/narocilo-na-pregled/. Dodatna telefonska številka za naročanje: 031 290 910.
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00

Ortopedija je veja medicine, ki se ukvarja s poškodbami in boleznimi mišično-skeletnega sistema. Staranje prebivalstva, spremenjen način življenja in vse več rekreativnih športnikov vpliva na število poškodb ter bolezni te vrste, ki so v strmem porastu. Sodobna ortopedija se je prilagodila naraščajočim potrebam prebivalstva z razvojem novih učinkovitejših metod klinične diagnostike, neoperativnega (konzervativnega) in predvsem kirurškega zdravljenja bolezni kosti, sklepov, mišic, vezi in tetiv.

Če vas pestijo težave gibalnega sistema, smo vam v Specialistični klinik Dvorec Lanovž na voljo tudi za ortopedsko obravnavo. Ortopedski pregled je namenjen ugotavljanju vzrokov ter težav, povezanih z gibalnim sistemom. Običajno je tak pregled osnova za napotitev na dodatno diagnostiko ali za oblikovanje priporočil glede zdravljenja. Zdravljenje je lahko konzervativno z različnimi oblikami fizikalne terapije ali operativno z minimalno invazivnim artroskopskim posegom.

Prednost obravnave v Dvorcu Lanovž je, da pri nas opravite vse potrebno od natančnega diagnosticiranja do rehabilitacije in svetovanja za ohranjanje zdravja in izogib poškodb oziroma omiljenje njihovih posledic v bodoče.

Naroči se na samoplačniški ortopedski pregled

3 storitve

Specialistične ambulante

Pregled pri ortopedu Prikaži vse izvajalce

Specialistična obravnava bolnikov s težavami z gibalnim sistemom - kosti, sklepi in okolno tkivo, mišice.o

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Ortopedski pregled - prvi
NE
DA
Ortopedski pregled - kontrolni
NE
DA
Protibolečinska blokada
NE
DA
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.