Psihološki center Plus Rešitve

Hrastinska pot 42, 8250 Brežice
Kontakte in urnike naročanja na posamezno storitev si oglejte s klikom na eno izmed enot izvajalca spodnjega seznama.

Predstavitev psihološkega centra
Plus rešitve

psihološki center plus rešitve

Psihološki center Plus Rešitve je podjetje, ki posameznikom in podjetjem ponuja storitve na področju psihoterapije, psiho-socialnega svetovanja, razvoja in selekcije kadra ter področja psihodiagnostike otrok, mladostnikov in odraslih.

Usposobljeni strokovnjaki, psihologi, psihoterapevti od leta 2007 skrbijo za kakovostno izvedbo storitev preko usposabljanj in timskega dela. Na nas se obračajo posamezniki z izzivi v osebnem ali poklicnem segmentu življenja, podjetniki in HR managerji, ki potrebujejo psihometična testiranja pri izboru primernega kadra ter pri izvedbi različnih analiz in delavnic za zaposlene ter ostali, ki potrebujejo psihodiagnostični pregled otrok, mladostnikov ali odraslih za različne potrebe.

V podjetju neprestano skrbimo za strokovnost ter za zniževanje čakalne dobe s kvalitetno organizacijo časa ter z vključevanjem dodatnih strokovnjakov po potrebi.

Področja delovanja

Želite ne pregled v psihološki center Plus rešitve? Oddajte povpraševanje

Psihoterapija in svetovanje

Psihoterapija in svetovanje sta psihološka procesa, pri katerih prek pogovora dosežemo spremembe v osebnosti, čustvih in vedenju. Strokovnjak, ki vodi pogovor, je lahko psiholog, svetovalec ali terapevt, ki pri svojem delu uporablja strokovna načela in smernice z namenom čim hitrejšega doseganja sprememb.

Naši terapevti in svetovalci so strokovno usposobljene osebe, ki izvajajo pogovorne obravnave za posameznike, družine, pare in otroke, mladostnike in odrasle.

Kognitivni - vedenjska psihoterapija

Kognitivno - vedenjska terapija

Opremi vas s tehnikami in metodam, s pomočjo katerih boste znali učinkovito obvladati težave, ki jih povzročajo panični napadi, fobije, depresija, anksioznost, stres…

Sistemsko - relacijska terapija

Sistemsko - relacijska terapija

Primerna je za tiste, ki želijo izboljšati, vzdrževati in bolje razumeti medsebojne odnose ter učinkovito reševati konfliktne sitaucije.

 
Razvojno - analitična terapija

Razvojno - analitična terapija

Spodbuja osebnostno rast, utrjuje pozitivno sampodobo in samospoštovanje ter vam pomaga pri soočanju z anksioznostjo, občutki praznine, motnjami odvisnosti…

 
Transakcijsko - analitična terapija

Transakcijsko - analitična terapija

Je lahko individualna ali skupinska terapija, terapija parov in družine. Primerna je, če se srečujete s stiskami v nosečnosti ali starševstvu, s post-travmatsko stresno motnjo, ste v procesu izgube in žalovanja…

NLP Psihoterapija

NLP
psihoterapija

NLP tehnike pomagajo pri premagovanju strahu, tesnobe, travmatične izkušnje, stresa…

hipnoterapija

RTT Hipnoterapija


Preko globokega sproščenega stanja omogoči spreminjanje starih vzorcev in prepričanj. Pomaga pri pripravi na porod, predelovanju notranje žalosti in jeze, iskanju smisla in življenjskega poslanstva.

 
Psihosocialno svetovanje

Psihosocialno svetovanje

Lahko so individualna ali skupinska svetovanja, kjer preko svetovalnega pogovora pridobite vpogled vase ter lažje razrešite težave s katerimi se soočate.

 
Čuječnost

Čuječnost (Mindfulness)

Tehnike in metode čuječnosti so uporabne v vsakdanjem življenju. Z njimi usmerite svojo pozornost in se naučite biti prisotni v danem trenutku.

Psihološka diagnostika otrok in mladostnikov

Psihološko diagnostično ocenjevanje​

Psihološko diagnostično
ocenjevanje otrok in mladostnikov

Psihološko diagnostično ocenjevanje ali psihološko testiranje je namenjeno otrokom in mladostnikom. Postopek nam pomaga razumeti izvor težav, kar omogoča lažje načrtovanje nadaljnje pomoči, usmeritev ali obravnavo.
Namen teh pregledov je ponavadi izdelava mnenja za nadaljevanje obravnave, usmeritve otroka/mladostnika ali pa za svetovanje staršem, skrbnikom ter mladostnikom z namenom usmeritve.
Vsaka obravnava zajema Uvodni razgovor s starši in otrokom/mladostnikom (45 min), nato sledi Psihodiagnostično testiranje, ki traja 2-3 termine po 45 min (glede na zmožnosti otroka/mladostnika ter na testirano problematiko), nato sledita Svetovanje in povratna informacija za starše (45 min) in/ali predaja Pisnega mnenja, kjer sta obe opciji.

Karierni razvoj

POKLICNO USMERJANJE

Poklicno usmerjanje

Izvajamo poklicno usmerjanje za šolarje, dijake in študente. Z reševanjem različnih vprašalnikov in preko pogovora s psihologom prideš do informacij o svojih osebnostnih lastnostih, sposobnosti, življenjskih ciljev in vrednot. Ko odkriješ svoja močna področja in kaj te zanima, lažje najdeš primeren poklic zase.

coaching

Karierni coaching

Karierni coaching je primeren za tiste, ki po študiju razmišljate o svoji karierni poti, za tiste, ki ne veste ali je novo delovno mesto primerno za vas ali pa želite zamenjati službo in ne veste kako naprej. 

Psihoterapija in svetovanje – Plus Rešitve

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >

NE na napotnico:
DA samoplačniško:

Psihološka diagnostika otrok in mladostnikov – Plus Rešitve

Preverite čakalne dobe, delovni čas in kontakt >