Dobrodošli v LAM kliniki!

lam_klinika

V LAM kliniki se osredotočamo na vas in vaše zdravje. Naša sočutna in izkušena ekipa zdravstvenih delavcev je predana zagotavljanju najboljše možne oskrbe v toplem in prijetnem vzdušju. Tukaj smo, da vam pomagamo živeti najbolj zdravo življenje, od preventivne oskrbe do naprednega zdravljenja.

Zakaj se naročiti v LAM kliniko?

Zdravljenje v LAM kliniki

Verjamemo, da mora biti zdravstvena nega osebna, sočutna in prilagojena edinstvenim potrebam naših pacientov. Smo najsodobnejša zasebna klinika, namenjena zagotavljanju celovitih in inovativnih zdravstvenih rešitev za posameznike v naši skupnosti.

fizioterapija

Ambulanta za fizioterapijo

Z našimi strokovnimi fizioterapevti do lajšanja bolečin in mobilnosti, preko prilagojenih terapij za izboljšanje vašega fizičnega počutja.

4 storitve

Specialistične ambulante

Z neinvazivnimi terapevtskimi metodami, kot so aktivno in pasivno razgibavanje, hlajenje, segrevanje, masaža, električna stimulacija in druge, fizioterapevti odpravljajo ali zmanjšujejo bolečino, gibalno oviranost ali poškodbo.

NE na napotnico:
DA samoplačniško:
Redno Hitro Zelo H. Samoplačniško
Manualna terapija
NE
Specialna fizioterapevtska obravnava – Manualna terapija zahtevnih okvar mišično-skeletnega sistema
NE
Specialna fizioterapevtska obravnava - Limfna drenaža, obravnava primarnega in sekundarnega limfedema
NE
Fizioterapevtska obravnava
NE
Informacije o čakalnih dobah so pridobljene iz javno dostopnih uradno objavljenih podatkov in so zelo okvirne - odvisne so namreč od trenutnih razmer oziroma povpraševanja po storitvi. Poleg tega je objavljeni podatek lahko starejši od 30 dni. Za točnost objavljenih podatkov na dan, ko potrebujete zdravstveno storitev torej ne moremo odgovarjati.

NATANČEN PODATEK O ČAKALNI DOBI LAHKO PRIDOBITE IZKLJUČNO NEPOSREDNO PRI IZVAJALCU, KO STORITEV POTREBUJETE.