Seznam priporočenih izvajalcev
Preveri

Preverjeni izvajalci zdravstvenih storitev.

Poišči preverjene in zaupanja vredne izvajalce samoplačniških zdravstvenih storitev brez čakalnih dob. 

Poišči preverjene izvajalce zdravstvenih storitev

Čakalne dobe so dolge, zato ti ponujamo možnost hitrega in enostavnega naročanja na izbrane samoplačniške zdravstvene storitve pri preverjenih ponudnikih brez čakalnih vrst. 

storitev - ikona

Izberi storitev.

izberi izvajalca - ikona

Izberi izvajalca.

termin - ikona

Rezerviraj svoj termin.

Ambulanta Zdravje

Ambulanta Zdravje

Ljubljana

Ambulanta ZDRAVJE je specialistični center za žilno kirurgijo, ortopedijo, ultrazvočno in RTG diagnostiko ter dermatologijo in laser, ki ponuja več kot 30 specialističnih storitev in pregledov.

Aristotel, zdravstveni center

Krško in Novo mesto

Aristotel, zdravstveni center omogoča hiter dostop do družinskega zdravnika, specialista medicine dela, prometa in športa,  specialistov posameznih strok in do biomedicinskega laboratorija.

Dvorec Lanovž

Celje

Specialistična klinika Dvorec Lanovž vam na enem mestu nudi celovito zdravstveno obravnavo. Od radiološke diagnostike (MR, CT, RTG, UZ) in ambulante za medicino dela, prometa in športa, do specialističnih pregledov (ortopedski, ginekološki, kardiološki). 

Fizioterapija Eno

Ljubljana

Fizioterapija Eno vam nudi kakovostno, z dokazi podprto fizioterapijo in rehabilitacijo. Obravnavajo vas multidisciplinarno in po potrebi sodelujejo tudi s specialistom travmatologom, ortopedom ali fiziatrom. S celostno obravnavo na enem mestu se čas in stroški okrevanja opazno zmanjšajo. 

Medicinski center Iatros

Medicinski center Iatros

Ljubljana

Medicinski center Iatros  je vrhunska zdravstvena, raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije, kjer se ukvarjajo z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke, operirajo pa tudi dimeljske kile in opravljajo male kirurške posege

MD Medicina

MD Medicina

Ljubljana

Medicinski center MD Medicina ponuja 6 ambulant, kjer delujejo tako splošne, kot tudi različne internistične in kirurške ambulante. S tem pacientu omogočijo takojšnjo diagnostiko in terapijo. 

ZZ Zdravje

ZZ Zdravje

Ljubljana

Zdravstveni zavod Zdravje na enem mestu ponuja dva ekskluzivna zdravstvena programa (program Pravočasno in program Redni Servis), ki omogočata lažji in hitrejši dostop do specialistov, ter več kot 30 specialističnih ambulant. 

ZVD

ZVD

Ljubljana

ZVD omogoča hiter dostop do najkakovostnejših in celovitih storitev s področja varnosti in zdravja pri delu (Medicina dela, prometa in športa, ter managerski pregledi). Obenem pa nudijo tudi hiter dostop do kar 16 specialističnih ambulant.  

Zdrav Splet

Zdrav Splet

Marobor

Zasebna klinika Zdrav splet s svojima enotama v Mariboru in Ljubljani sodi med večje zasebne zdravstvene ustanove v Sloveniji. Njihova dejavnost obsega področja kirurgije, diagnostike in estetike. 

Polje Harmonije Ljubljana

Polje Harmonije

Ljubljana in Novo mesto

V središču našega dela je človek – vi. Srčno skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje. Celovito, v različnih življenjskih obdobjih in okoliščinah. V poklicnem in zasebnem življenju. S prijazno obravnavo vam zagotavljamo visoko kakovostne, strokovne in tehnološko napredne zdravstvene storitve diagnostike, terapije in rehabilitacije. Za posameznike in delovne organizacije. Smo sodoben center zdravja.