Zdravju prijazen portal... 💓

Nalaganje Brez rezultatov
Ni rezultatov! Poizkusite prosim z drugimi besedami.

Predstavitev portala

Objavljeno:
Predstavitev portala - www.cakalnedobe.si

O portalu Čakalne dobe

Nastanek portala Čakalne dobe…

Portal Čakalne dobe je nastal na podlagi lastnih izkušenj enega od članov naše ekipe, ko se je soočal z iskanjem zdravstvenih storitev na koncesijo. Pri tem je – ne glede na računalniško oz. internetno »pismenost« - naletel na kar precej težav. Pri teh, na trenutke tudi precej neprijetnih (beri: stresnih) izkušnjah, se je porodila ideja: zakaj ne bi ponudili soljudem, ki se znajdejo v takšni situaciji, hitrejši in bolj prijazen dostop do informacij o posameznih najbolj aktualnih zdravstvenih storitvah. Ne glede na resnost preiskave, na katero smo napoteni, je takrat določena stopnja stresa že prisotna in kar v tistem trenutku res najmanj potrebujemo je, da se dodatno razburjamo še z iskanjem informacij o ustreznih izvajalcih zdravstvenih storitev in rezervacijo termina.

In tako je nastal portal Čakalne dobe.

Ampak to še ni vse… to je šele začetek…

Poleg res preglednega in prijaznega iskanja informacij o velikem številu izvajalcev zdravstvenih storitev ter njihovih storitvah (najsi bodo to specialistične ambulante, zobozdravstvene storitve, diagnostični ali terapevtski posegi), aktualnih novic iz področja zdravstva, koristnih informacij in povezav v zvezi s tem, smo/bomo šli še dlje. Portal Čakalne dobe morda v naslovu res nakazuje, da gre za portal, ki se bo ukvarjal predvsem z zdravstvenimi storitvami, vendar je namen širši in globlji.

S pozitivnim in zdravim pristopom do življenja se lahko zdravniku velikokrat izognemo, če pa že pride do tega, je zdravljenje s takšnim pristopom vsekakor veliko uspešnejše, kot sicer. Zato bo portal Čakalne dobe ponujal tudi alternativo v podobi zanimivih – ter predvsem koristnih – vsebin iz področja zdravega načina življenja. Naši partnerji (oziroma bolj prijatelji), ki imajo že veliko izkušenj (ter tudi certifikatov) iz določenih področij, bodo objavljali zanimive vsebine iz področja osebnostne rasti, zdrave prehrane in alternativnega zdravljenja, pa še kaj se bo našlo… Seveda bodo zraven tudi kratki koristni nasveti, informacije, povezave do drugih zanimivih strani in informacij, in še in še. Omejitve obstajajo samo v naših glavah in mi smo jih že odmislili.

Vizija portala Čakalne dobe je, da boste čim več uporabljali alternativni del našega portala, in čim manj iskalnik zdravstvenih storitev.

Formula portala Čakalne dobe: Mi + Vi = MI

Enostavna formula, v katero verjamemo. Skupaj z vami – obiskovalci našega portala Čakalne dobe – lahko naredimo še več. Vaši komentarji – pa naj bodo to pohvale ali kritike – nas bodo spodbujali, da bomo še boljši, da vam bomo lahko ponudili vedno več in vedno boljše, predvsem pa koristnejše informacije ter vsebine. Veseli bomo tudi vaših predlogov, izkušenj, koristnih nasvetov, ki so že pomagali vam, pa bi jih radi podelili z drugimi – saj veste: kolikor daš, toliko dobiš.

V slogi je moč, zato vas prisrčno vabimo k sodelovanju: vpišite se na našem portalu Čakalne dobe in postanite soustvarjalec naše zgodbe.

Na koncu vam – za dober začetek te zgodbe – poklanjamo haiku:

Češnja iz cveta

rodi se v času – 

bogat je, kdor je zdrav!

 

Želimo vam veliko zdravja in miru!

Ekipa portala Čakalne dobe