Seznam priporočenih izvajalcev
Preveri
priporočeni izvajalci

PRIPOROČENI IZVAJALEC:

Fizioterapevtska obravnava

V javnem zdravstvenem sistemu se na fizioterapevtsko obravnava čaka tudi do 508* dni. Naročite se na samoplačniško fizioterapevtsko obravnavo pri preverjenem in zaupanja vrednemu izvajalcu brez čakanja.

Izberite, pri katerem izvajalcu želite opraviti fizioterapevtski pregled

fizioterapija-eno

Fizioterapija ENO

Ljubljana

Fizioterapija Eno se je odprla z namenom nudenja kakovostne, z dokazi (kliničnimi študijami) podprte fizioterapije in rehabilitacije. Obravnava je multidisciplinarna, kar pomeni, da fizioterapevt glede na anamnezo in prvi pregled po potrebi vzpostavi sodelovanje z drugimi strokovnjaki

fizioterapija ternas

Ternas

Ljubljana

Fizioterapija Ternas izvaja posamezniku prilagojeno fizioterapevtsko obravnavo, ki jo po potrebi razširi tudi na zdravnike specialiste, kineziologe in druge strokovne sodelavce.
Glavni cilj fizioterapevtske ambulante Ternas je zdravljenje gibalnega sistema.

mogy

MO-GY

6 lokaciji

Center zdravja MOGY obsega šest ordinacij, ki so specializirane za zdravljenje gibalnega sistema (Trzin, Maribor, Nova Gorica, Izola, Tišina in Celje). V ordinacijah deluje sedem zdravnikov, specialistov nevrologov in ortopedov, z dodatno specializacijo na področju manualne medicine.

Nado center zdravja

NADO center

Ljubljana

V Nado centru zdravja Ljubljana obravnavajo vse vrste fizioterapevtskega zdravljenja patologij iz področja ortopedije, najbolj pa so specializirani za zdravljenje različnih patologij hrbtenice. Ukvarjajo se s predoperativno, pooporetivno in športno rehabilitacijo. Poseben poudarek je na dekompresijski terapiji hrbtenice (DTK), katero smatrajo za bolj učinkovito od drugih načinov zdravljenja v fizikalni medicini in rehabilitaciji. 

 
Fizioterapija za operacijo kolena

MedicoFit

Ljubljana

V kliniki za fizioterapijo in kineziologijo Medicofit iz Ljubljane, so specializirani za celostno zadravljenje vseh poškodb gibal z metodami sodobne fizioterapije.
Odlikuje jih individualna obravnava takoj, brez čakalnih dob in najvišji nivo strokovnosti.

zdravstveni center terme 3000

Terme 3000

Moravske Toplice

V sklopu zdravstvenega centra delujejo različne ambulante – fiziatrična, revmatološka, nevrokirurška, ortopedska, kirurška ter nevrološka. Opravljamo tudi storitve fizioterapije. Zdravstveni center se ponaša z učinkovitim zdravljenjem stanj s področja ortopedije, revmatologije in dermatologije.

ZAP FITCORP

Fitcorp ZAP

Ljubljana

Fizioterapevtske storitve v ZAP FITCORP vam pomagajo pri rehabilitaciji in okrevanju po poškodbah, bolečinskih motnjah in težavah z držo. Strokovnjaki bodo ocenili vaše stanje in pripravili načrt zdravljenja, ki je primeren za vas. Uporabljajo najsodobnejšo opremo in tehnike, od katerih so številne namenjene skrajšanju časa okrevanja in doseganju čim boljših rezultatov.

Arthron klinika

Arthron

2 lokaciji

Klinika Arthron deluje od leta 2003. Na enem mestu združujemo priznane in izkušene strokovnjake, ki bolezni in poškodbe sklepov (kolena, ramena, gležnja, komolca…), hrbtenice in športne poškodbe obravnavamo celostno. Na kliniki izvajamo klinične preglede, ultrazvočno diagnostiko, neoperativno zdravljenje, operativne posege in rehabilitacijo (fizioterapijo, kineziologijo, osebni trening, prehransko svetovanje).

5 KLJUČNIH RAZLIK

med SAMOPLAČNIŠKO fizioterapijo in fizioterapijo NA DELOVNI NALOG

Samoplačniška fizioterapija

Fizioterapija na delovni nalog

Naročate se na samoplačniško storitev, ki bo zaračunana po ceniku izvajalca.