Samoplačniško COVID-19 testiranje v Ljubljani
Naroči se

Medicinski center Iatros
Parmova 51b, Ljubljana

iatros-logo copy
Iatros

Predstavitev medicinskega centra Iatros

Znanje in zavzetost za zadovoljstvo bolnikov

Medicinski center Iatros je bil ustanovljen leta 1994 in se je do danes uveljavil kot vrhunska zdravstvena, raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije. Ukvarjamo se z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke. Poleg tega že vrsto let operiramo tudi dimeljske kile ter opravljamo male kirurške posege.

Od vsega začetka delujemo po principu dnevne bolnišnice. To pomeni, da so bolniki operirani in odpuščeni isti dan, tako da lahko zdravljenje nadaljujejo v udobju domače oskrbe. Strokovnost in predanost našega osebja, individualni pristop ter vrhunska opremljenost, so temelji za naše uspešno delo in zadovoljstvo bolnikov. Da bi se pacienti pri nas še bolje počutili, smo našo dejavnost pred kratkim razširili v nove prostore.
Za našo dejavnost imamo koncesijo in smo s tem del javne zdravstvene mreže, sprejemamo pa tudi samoplačnike.

Svojo kakovost med drugim že vrsto let potrjujemo z mednarodno AC akreditacijo. Pridobili smo jo na podlagi izpolnjevanja standardov odličnosti v kakovosti zdravstvene obravnave. Akreditacijo smo v začetku leta 2018 uspešno obnovili ter nadgradili. Tako smo sedaj ponosni nosilci diamantnega priznanja kakovosti

iatros.si

(0)1 236 43 70

info@iatros.si

Področja delovanja:

proktologija

Proktologija

ambulanta za rehabilitacijo medeničnega dna

Ambulanta za rehabilitacijo medeničnega dna in inkontinenco

splosna kirurg

Splošna
kirurgija

uz:3duz

Endoanalni UZ/3D UZ

kolonoskopija

Koloskopija

rak črevesa

Rak črevesa in danke

proktologija

Gastroskopija

ambulanta za rehabilitacijo medeničnega dna

Laserska kirurgija

splosna kirurg

Ambulanta za uroginekologijo in ginekologijo

Naši zdravniki specialisti

Naročite se

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.